Условия за ползване

Online магазинът NADIT & NADIT и услугите предлагани в него функционират при условията и правилата, споменати по-долу. Използването на уебсайта предполага приемане на всички изброени правила и условия. Следователно, ако потребителят не е съгласен с едно или повече от правилата за ползване на този сайт, той има право да се въздържи от ползването му, в противен случай автоматично се счита, че потребителят приема всички условия.

 

АВТОРСКО ПРАВО

Съдържанието на този уебсайт - текст, снимки и друга информация, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на "НАДИТ ФЕШЪН" ЕООД и неговите партньори, предоставили съответната информация.

"НАДИТ ФЕШЪН" ЕООД си запазва правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента  на поръчката. Цените на продуктите в online магазина могат да се различават от тези в търговската мрежа. 

Всяко неразрешено ползване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на сайта, без изрично разрешение на "НАДИТ ФЕШЪН" ЕООД, е забранено и ще се преследва по предвидения от закона ред.

 

СИГУРНОСТ

Online магазинът NADIT & NADIT има най-съвременните и утвърдени приложения за сигурност, които се отнасят до личната информация на потребителите.

 

РАЗКРИВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ НА 3-ТИ СТРАНИ

Online магазинът NADIT & NADIT не разкрива, продава, обменя, дава или по какъвто и да било друг начин предоставя на трети лица или компании информацията, която Вие ни поверявате. Единствено изключение от този ангажимент прави случай, при който клиентът е информирал и/или е дал съгласието си при събирането на личните данни (предоставяне на информация на куриерска фирма, която е нужна за доставка), и/или разкриването на личните данни се изисква от приложимото право, и/или за защита на NADIT & NADIT и неговите потребители от престъпни/нечестни действия, които могат да застрашат сигурността на горепосочените, но винаги при спазване на действащото законодателство.

 

КОНТРОЛ ЗА УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Нашата компания има достъп до Вашите данни, посочени при регистрацията Ви. С регистрацията си като член на NADIT & NADIT, Вие потвърждавате и се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработвани за цели, свързани с Вашата регистрация, при спазване на Закона за защита на личните данни.

 

СТОКИ, ПРОДАЖБА

Стоките, които са изложени в сайта, са обект на продажба и са описани по вид и материал. Оnline магазинът NADIT & NADIT не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на специфики в екраните на компютрите. Заявяването за закупуване на стока се приема за изразено съгласие от страна на потребителя относно описанието на стоката.

Търговската гаранция е в сила от 30 (тридесет) дни от датата на закупуване на стоката и е валидна само на територията на Република България. Гаранцията покрива единствено производствени дефекти. За такива се считат: сцепване на кожата (а не нараняване на кожата по повърхностния слой), разцепено ходило, разкъсани шевове на лицето на обувката, повредени ципове.

При разлепване и при отстраним дефект обувните артикули се отремонтират в срок от 30 дни.

Не перете обувките в пералня и не почиствайте с избелващи препарати. Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря в случай на несъответствие между потребителската стока и договора за покупко-продажба, съгласно гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП. Гаранцията се предоставя от "НАДИТ ФЕШЪН" ЕООД гр. Кърджали, ул."Републиканска„№36.

Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП), стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на 7 дни след покупката, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването й от магазина на клиента (включително ненарушената опаковка).

Куриерските разходи по връщането на пратката са за сметка на клиента.

Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Клиентът е длъжен да ни уведоми за неговото решение по телефон или еmail. Връщането на сумата става само по банков път в рамките на 30 дни от датата на получаване на пратката. Куриерските разходи по връщането на пратката са за сметка на клиента.
Изпратени пратки за плащане с наложен платеж няма да бъдат приемани!

В случай, че моделът, който сте получили, не Ви удовлетворява, можем да направим замяна с друг артикул от нашите колекции. За да бъдат върнати обратно закупените продукти за замяна, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. За да бъде осъществена замяната на продукта е необходимо той да бъде придружен от гаранционен талон. При замяна на продукт клиентът поема куриерските разходи в двете посоки. Можете да направите замяна в срок от 7 дни.

На замяна не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия, съгласно Закона за защита на потребителите.

Продуктите за замяна можете да изпратите на адрес:

гр. Кърджали, ул."Републиканска"№36,м-н  NADIT & NADIT

ПОРЪЧКИ

При постъпила поръчка при нас, Вие ще получите отговор на еmail-а, с който сте регистрирани в сайта, информация за наличност и точна дата на доставка.

Клиентът може да промени или откаже поръчката си преди тя да бъде на статус "Приключена". Ако клиентът откаже поръчката и/или не извърши плащането, то неговият статус в Online магазина ще бъде променен на "нередовен клиент" и могат да му бъдат отказани последващи поръчки.

"НАДИТ ФЕШЪН" ЕООД

https://www.shoesnadit.com/images/articles/originals/img_8393.jpg

 

 

TOP