ЧЗВ

Тук може да прочетете отговорите на често задавани въпроси.

Как да пазарувам  в NADIT & NADIT?

За да пазарувате в NADIT & NADIT, е необходимо да сте регистрирани в сайта. Ако все още не сте го направили, можете да се регистрирате, кликвайки тук. 

Ако вече сте направили своя избор и сте решили да закупите стока от NADIT & NADIT, трябва да отидете на индивидуaлната страница на продукта, който сте избрали и да кликнете върху бутона "Добави в количката". Той ще Ви отведе на следващата страница. Тук можете да коригирате артикулите и количествата, които сте заявили. За да изтриете даден продукт, просто натиснете синьото кошче. Когато вече сте решили, че това са артикулите и количествата, които искате да купите, трябва да продължите нататък с помощта на бутона "Към касата". Той ще Ви изпрати на страницата, в която трябва да се идентифицирате като клиент. Ако вече имате създаден профил в NADIT & NADIT , трябва да въведете e-mail и паролата си за достъп и да натиснете бутон "Вход". Ако сте нов клиент, направете регистрацията и продължете поръчката.

На следващата страница ще видите Вашите данни. Моля, проверете и коригирайте /ако има промяна/ преди да натиснете бутон "Към касата". На следващата страница трябва да изберете метод на плащане и доставка. В случай, че имате някакви забележки, можете да ги напишете в полето "Коментирай". При натискането на бутон "Потвърди поръчката", Вие окончателно завършвате Вашата поръчка. Ще получите на email-a, с който сте регистрирани в сайта, номер на поръчка, както и всяка промяна по Вашата поръчка /статус на поръчката, информация за наличност и точна дата на доставка/.

Какви са начините за разплащане?

 Наложен платеж - заплащате продуктите, които сте поръчали, при доставка на куриера.

Как да видя статуса на моите поръчки?

За да видите статуса на направените от Вас поръчки, трябва да влезете в профила си и да натиснете бутон "Моите поръчки". Също така можете да проверите и изпратената информация на Вашия email.

Срокове и цени за доставка

Всички продукти, които поръчате, обикновено се доставят до 3 работни дни /с изключение на неделя и официални празници /на територията на България.Ползваме услугите на куриерска фирма Лео Експрес.

Как да върна продукт за замяна?

За да бъдат върнати обратно закупените продукти за замяна, задължително условие е, те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката и на продукта, до пет работни дни.Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. За да бъде осъществена замяната на продукта, е необходимо той да бъде придружен от гаранционен талон. При замяна на продукт клиентът поема куриерските разходи в двете посоки. Моля, информирайте ни преди изпращането на пратката.

На замяна не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия, съгласно Закона за защита на потребителите.

Продуктите за замяна можете да изпратите на адрес: гр. Кърджали, ул."Републиканска" №36, м-н NADIT & NADIT.

 

https://www.shoesnadit.com/images/articles/originals/img_8384.jpg

 

 

 

TOP